Ne flasim shqip

Ne flasim shqip

B+M – specialisti juaj për ndërtimet e thata

Materiale ndërtimi + Metal është tregtar i kualifikuar i specializuar në mënyrë të lartë dhe ofrues i plotë i produkteve nga fushat e ndërtimeve të thata dhe materialeve izoluese për çati dhe fasadë, ndërtimeve të kornizave prej druri, estriheve dhe elementëve të ndërtimit. Me 37 vendndodhje tregtie dhe 5 vendndodhje prodhimi në Gjermani B+M është një ofrues udhëheqës në tregtinë e kualifikuar të ndërtimeve të thata.

Ne flasim gjuhën tënde!

7 punonjës

5 filiale

Gjeni filialin

Gjeni filialin në afërsinë tuaj, në të cilin flitet shqip!

 

Ne jemi këtu për ju! Na shkruani ne në shqip:

Nuk është e dukshme asnjë mbrojtje nga “spam”. Ne na nevojitet miratimi juaj. Ju lutemi ndryshoni miratimin tuaj tek Google “reCAPTCHA” në cilësimet tona të mbrojtjes së të dhënave (poshtë majtas në faqen e internetit). Faleminderit.
*Fusha të detyruara